Република Српска

Дигитализација производних процеса: Како пратити производњу уз помоћ софтвера Фирм контрол?

Иновациони центар Бања Лука и Фирм контрол  вас са задовољством позивају на нову презентацију софтвера за праћење производње Фирм Контрол, који је недавно освојио треће мјесто на такмичењу за Најбољу технолошку иновацију РС.

Презентација ће се одржати у петак 15. марта у просторијама Иновационог центра Бања Лука на адреси Младена Стојановића 4 у термину од 15:00 до 18:00 часова. Будући да је број мјеста ограничен,  потребно је да се пријавите за учешће на презнтацији путем фејсбук странице или на имејл адресу info@firmkontrol.com

Фирм контрол је софтвер за праћење производње који се у потпуности налази на интернету и тако омогућава привредницима да увијек и са било које локације прате стање у својој производњи у свим фазама производног процеса. Овај софтвер вам омогућава да пратите све од улаза материјала, евиденције понуда, наруџби и отпремница, преко радних налога и магацина па до излазних фактура и разних извјештаја о ефикасности производње. На презентацији ће бити приказани разни начини како се могу пратити производни процеси преко овог софтвера.

 

Софтвер се може погледати на адреси www.firmkontrol.com

Све додатне информације могу се добити на 065/544-969.

Skip to content