Република Српска

Кућице из Рибника спремне за извоз

Kucice iz Ribnika spremne za izvoz

Идеју да израду луксузних брвнара преточи у пословни успјех, предузетник из Рибника Душан Галић, успио је захваљујући сарадњи са Европском мрежом предузетништва Републике Српске.
Европска мрежа предузетништва Републике Српске пружила је Галићу одговарајућу савјетодавну подршку како би лакше испунио захтијеване европске стандарде, законе и процедуре, будући да је предузеће извозно орјентисано.

Предузеће „ГалАрт“ д.о.о. основано је 2016. године по узору на International Log Builders Asosociation. Ради се о породичном предузећу, гдје у пословним активностима учествују чланови породице Галић. Суштински, ријеч је о одређеној врсти старог заната, изради кућа од двета и уређењу ентеријера који комбинује модерни и етно стил.

Иако је предузеће формирано прошле године, Галићи имају дугогодишње искуство у области дрвопрераде због чега су њихови производи високог квалитета, са цијенама које су конкурентне на тржишту. Предузеће посједује опрему за прераду дрвета различитих димензија, у зависности од потреба купаца, па се брвнаре израђују по наруџби. Допунска дјелатност предузећа је уређење ентеријера.

Предузеће сарађује са Институтом за урбанизам, грађевинарство и екологију Републике Српске и сви њихови идејни пројекти иду на довршавање код висококвалификованих стручњака из области грађевине.
Иначе, „ГалАрт“ једино је предузеће у БиХ које израђује овакву врсту кућа.

Skip to content