Loading Map....

Datum/ vrijeme
13/04/2018 - 14/04/2018

Mjesto održavanja
Akademijanauka i umjetnosti


Konferencija je jedan od najvažnijih događaja ove vrste u Republici Srpskoj, čiji je cilj privlačenje preduzeća, istraživača, bankara, predstavnika javnog sektora iz Bosne i Hercegovine i drugih zemalja iz Evrope i šire. Događaj se realizuje u kombinaciji sa akademskom konferencijom – Istraživanje ekonomskog razvoja i preduzetništva u zemljama u tranziciji REDETE 2018. (www.redete.org).

Očekuje se učešće oko 160 malih i srednjih preduzeća, 180 predstavnika akademske zajednice, 170 istraživača i 30 predstavnika javnog sektora, uključujući i zvaničnike iz EU. Učesnicima se pruža mogućnost ostvarivanja brojnih koristi, kao što su: promocija i povezivanje sa drugim preduzećima iz Evrope, poslovna saradnja, razmjena znanja/ideja, traženje poslovnih partnera, kao i povezivanje biznisa, istraživača i predstavnika javnog sektora. Evropska mreža preduzetništva, kao najveća mreža za poslovnu podršku, nudi set instrumenata za podršku preduzećima u Evropskoj uniji i šire. Ciljevi mreže su jačanje konkurentnosti MSP, bolji pristup informacijama – lakši pristup tržištu i transnacionalnim ekonomijama, podsticanje inovacija i izgradnja inovativnih kapaciteta.

Više informacija o samom događaju, kao i o načinu registracije možete dobiti na internet stranici događaja: http://www.redete.talkb2b.net/en