Loading Map....

Датум/ вријеме
13/04/2018 - 14/04/2018

Мјесто одржавања
Akademijanauka i umjetnosti


Конференција је један од најважнијих догађаја ове врсте у Републици Српској, чији је циљ привлачење предузећа, истраживача, банкара, представника јавног сектора из Босне и Херцеговине и других земаља из Европе и шире. Догађај се реализује у комбинацији са академском конференцијом – Истраживање економског развоја и предузетништва у земљама у транзицији РЕДЕТЕ 2018. (www.redete.org).

Очекује се учешће око 160 малих и средњих предузећа, 180 представника академске заједнице, 170 истраживача и 30 представника јавног сектора, укључујући и званичнике из ЕУ. Учесницима се пружа могућност остваривања бројних користи, као што су: промоција и повезивање са другим предузећима из Европе, пословна сарадња, размјена знања/идеја, тражење пословних партнера, као и повезивање бизниса, истраживача и представника јавног сектора. Европска мрежа предузетништва, као највећа мрежа за пословну подршку, нуди сет инструмената за подршку предузећима у Европској унији и шире. Циљеви мреже су јачање конкурентности МСП, бољи приступ информацијама – лакши приступ тржишту и транснационалним економијама, подстицање иновација и изградња иновативних капацитета.

Више информација о самом догађају, као и о начину регистрације можете добити на интернет страници догађаја: http://www.redete.talkb2b.net/en